THOMAS TOFFESHIT

THOMAS TOFFESHIT

Thomas van den Bogert toffeshit.nl

Leuk dat je onze webshop bezoekt! Mijn naam is Thomas van den Bogert. Ik ben in 1982 geboren in Hapert (Brabant) en woon inmiddels sinds 2011 in het mooie Deventer met mijn vriendin en onze kids. De naam Toffeshit is tijdens een goed avondje met vrienden per ongeluk ontstaan. Ik zocht al een tijd een naam die precies de lading zou dekken van wat ik wil doen. Mijn vriendin maakte een geintje en kwam met de naam Toffeshit. Deze naam vond ik meteen te gek! Bleek dat de domeinnaam ook nog beschikbaar was! Dezelfde avond heb ik voor €1,00 de domeinnaam gekocht: www.toffeshit.nl was nu van mij. En daarmee kwam datgene wat ik al een tijd in mijn hoofd had in een stroomversnelling: ECHTE toffe shit vinden en aanbieden op de markt!

Het leuke van de naam Toffeshit is dat de naam altijd goed blijft hangen….ongeveer; overal waar we komen: “Heyyyy Thomas hoe is het met lijpe shit? Heyyyy Thomas heb je nog coole shit of hoe gaat het met toffe scheisse? Geinig en goed! Het is een duidelijke naam maar daarom ook heel belangrijk dat we echt Toffeshit blijven vinden, maken en hebben!

Wat vinden wij dan Toffeshit? Onze Toffeshit is uniek, van dik vet materiaal en heeft een historie of verhaal. Het zijn bazen meubels! Datgene waar Toffeshit dé shop voor is zijn historisch oude industriële meubels, dikke industriële nieuwe items en stoere Aviator designs. Heel veel van onze industriële historische meubels zijn unieke stukken, bestaan uit honderden kilo’s puur staal en hebben een verhaal; dit maakt ze heel bijzonder. Onze Aviators zijn sowieso qua design al heel uniek. Omdat wij deze Aviators zelf laten maken hebben wij de Aviators inmiddels weten te perfectioneren wat maakt dat we A kwaliteit leveren tegen een zeer scherpe prijs. Omdat we de Aviator lijn zelf produceren is maatwerk ook mogelijk wat maakt dat alle designs in alle vormen en maten gemaakt kunnen worden. Jouw eigen maatwerk Toffeshit dus!

Op dit moment hebben we een duidelijke koers gekozen. We merken dat onze Aviators designs en dikke industriële meubels in de smaak vallen! We zullen hard moeten werken aan nog meer zichtbaarheid en naamsbekendheid zodat meer mensen en bedrijven weten dat we deze Toffeshit hebben… want één ding is zeker: met een uniek meubel van Toffeshit heb je in jouw interieur of bedrijf echt een statement peace!

Groet,

Thomas

 

 

 

Thomas

Leave a Comment