Thomas en Toffeshit

Leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Thomas en ik ben eigenaar van Toffeshit. De naam Toffeshit is uiteraard een keer tijdens een borrelavond bedacht en niet tijdens een vergadering. Deze naam; die na een paar biertjes voorbij kwam dekte voor mij wel precies de lading voor datgene wat ik al een tijd in mijn hoofd had!

Toffeshit is alleen niet zomaar ontstaan. Rond mijn dertigste is (ook) bij mij de welbekende vraag door mijn hoofd gegaan die veel dertigers bezig houdt; “Is dit het nou?” Deze vraag heeft bij mij gezorgd voor veel zelf onderzoek en verandering.

Thomas van den Bogert toffeshit.nl

Bazen meubels met een verhaal; onze Aviators!

Toffeshit presenteert: Aviators, ruige bazen meubels. Punt. Oh nee ik zou een fatsoenlijk blog schrijven…..

Een van de leukste dingen van Toffeshit vind ik het persoonlijk afleveren van onze meubels bij mensen thuis. Een bakkie koffie, stroopwafels, mooie verhalen en de reden waarom zij een meubel gekocht hebben bij me.

De laatste weken heb ik vooral veel Aviators bezorgd en ik heb gemerkt dat onze klanten een Aviator kopen met een reden, een idee; vaak als statement in hun huis of kantoor. Niet zomaar een leuk meubeltje om mee in te richten, maar een bazen meubel met een verhaal die dient als blikvanger, filmshoot decor of als collecters item. Dus ik dacht laat ik eens wat meer delen over de herkomst, uitstraling en mogelijkheden van deze stoere meubellijn.