CO2 NEUTRAAL ONDERNEMEN

Zonder de orders uit het ‘rijkere’ westen; geen werk voor de meest kwetsbare op deze wereld. Toffeshit gelooft dat mensen altijd zullen blijven consumeren. Dat kan je niet tegenhouden en dat willen wij ook helemaal niet. Maar je kan als bedrijf wél bewuste keuzes maken. Waar laten we onze meubels maken bijvoorbeeld? Ben je benieuwd waarom wij onze keuzes maken?
Aviator meubels van Toffeshit Aviator bureau

HISTORIE EN ONTWERP

We zien dat onze klanten een Aviator meubel kopen met een reden; vaak als statement in hun huis of kantoor. Niet zomaar een meubeltje om mee in te richten, maar een meubel met een verhaal die dient als blikvanger, filmshoot decor of een identiteit neer te zetten van een bedrijf. Dus laten we eens wat meer delen over de herkomst van deze Aviator meubellijn....

AVIATOR INSPIRED BY SPITFIRE

De Aviator meubels zijn geïnspireerd op 2 beroemde en beruchte vliegmachines. De ronde hoeken en vormen van deze Aviator meubels zijn gebaseerd op de Blackhawk helikopter. Het gepolijste patchwork aluminium en de zichtbare stalen schroeven zijn gebaseerd op de oude Spitfire gevechtsvliegtuigen. Benieuwd naar meer leuke weetjes?
Aviator meubels van Toffeshit
Aviator meubels van Toffeshit

AVIATOR INSPIRED BY BLACKHAWK

Onze Aviator meubels dragen regelmatig de naam Blackhawk. De Black Hawk (letterlijk een zwarte havik…) is een icoon in de helikopterwereld en het werkpaard voor vele militairen en hulpdiensten overal ter wereld. Dagelijks vliegen de Black Hawks ergens in de wereld of voeren ze reddingsactie’s uit. Benieuwd naar het verdere verhaal van deze bazen machines?

ONZE AVIATOR FABRIKANT

Inmiddels hebben we besloten om exclusief in zee te gaan met een fabrikant in Jodhpur, India. Niet om de prijs, vooral om de Aviator kwaliteit die die deze vakmensen in deze timmerfabriek als geen ander begrijpen. De rondingen, dikke afwerkingen, de perfecte glans en matheid op de juiste plek. Zij beheersen het en maken iedere keer weer een te gek Aviator meubel!